Miksi Marjo - Juujärvi LKV

ASUNNON OSTO JA MYYNTI ON PALJON MUUTAKIN KUIN VAIN KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ

Tarjoan asunnon myyjille kuin ostajillekin kaiken kattavan palvelukokonaisuuden. Suunnittelen Sinun kanssasi polun, jotta saan myytyä kotisi tai jotta saat unelmiesi kodin avaimet käteesi. Mitkä asiat ovat Sinulle tärkeitä ja mitkä asiat koet omiksesi kodin myynnissä tai uuden kodin hankinnassa? Varmistan, että kotisi parhaat puolet nousevat esiin ja välittyvät kiinnostuneille tehokkaimpia kanavia käyttäen. Pidän huolen, että unelmiesi koti vastaa toiveitasi.

Kiinteistönvälittäjänä olen ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä. En pysy etäisenä esittelijänä, vaan haluan toimia aktiivisesti asiakkaitteni apuna – keskustellen, kuunnellen ja kysellen. Pidän huolen, että asiakkaillani on heidän kaipaamansa palvelut helposti saavutettavissa. Yksityisenä yrittäjänä teen työtä asiakasta lähellä. Tunnen kodit, joita myyn, joten tiedän, mitä myyn.

Olen Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsen. Yhdistyksen kautta minulla on käytössäni laajat suhde- ja tietoverkostot, joita käytän työssäni aktiivisesti. Lisäksi verkostoihini kuuluu ammattilaisia, joiden kautta saan asiakkailleni neuvoteltua vaivattomasti seuraavia lisäpalveluita asunnonvaihtajan tueksi.

Lue Kalevan artikkeli 14.9.2018: Kokenut kiinteistönvälittäjä tekee nyt työtä omalla nimellään

 

Laadukkaat valokuvat

Ammattivalokuvaajan linssin läpi jokainen kohde esiintyy parhaassa mahdollisessa valossa. Valokuvaaja näkee jokaisen asunnon ulkopuolisin silmin, ja osaa nostaa esiin kiinteistönvälityksen kannalta kodin olennaisimmat helmet.

Kanssani yhteistyötä tekee ammattivalokuvaaja Hannu Uusitalo
www.hannuuusitalo.fi

Kodin stailaus ja myyntikuntoon saattaminen

Viihtyisä koti on kaunis, toimiva ja asukkaidensa näköinen. Tavarat ja huonekalut muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Pinnat ovat puhtaita ja liika tavaramäärä on raakattu pois. Värit toimivat kodin eduksi.

Kanssani yhteistyötä tekee sisustussuunnittelija Minttu Vartiainen.
sisustuksia.fi

Remontointi

Kohde kaipaa ajoittain pientä pintaremonttia niin myynnin kuin oston yhteydessä. Ammattilaisen tarjoaman konsultaation avulla kohteesta saa esiin sen parhaimmat puolet. Remontilla on yleensä myös positiivista vaikutusta myyntihintaan.

Muuttopalvelut

Kodinvaihdossa muutto on oleellinen osa kokonaisuutta. Olipa kotisi yksiö tai omakotitalo, sama rumba on edessä. Muuttopalveluita tarjoavat yritykset ovat ottaneet sydäntehtäväkseen avustaa kodinvaihtajaa tässä projektissa. Muuttopalveluyritys tekee muutosta helppoa ja nopeaa.

Siivouspalvelu

Puhdas koti houkuttelee ostajia sekä antaa kohteesta huolitellun kuvan. Kun siivoustyöt on tehty huolella, voi kohteen myyjä keskittyä itse asiaan. Ammattilaisten tekemässä siivoustyössä kohteesta saadaan nopeasti ja vaivattomasti puhdas ja raikas.