Kiinteistönvälitys Oulu kokemuksia | Juujärvi LKV

Asiakaspalaute

”Kodin myyminen on iso juttu, Marjon osaaviin käsiin pystyin jättämään koko ison prosessin. Ammattitaitoinen ja kuunteleva asenne teki minuun vaikutuksen ja asunnon myyntiin jättäminen oli sitten helppo tehdä. Asunnon stailaus onnistui mielestäni yli odotusten. koko prosessin ajan sain väliaikatietoja ja kaikkiin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin vastaukset. Sain myös neuvoja, jotka olivat arvokkaita asunnon myynnin jälkeen. Olin varautunut koko kevään kestävään myyntiaikaan. Toisin kävi yksi näyttö ja koti löysi uuden omistajan.

Jos tarvitset kotisi myyntiin IHMISEN, joka pitää huolen sinusta ja myytävänä olevasta kodistasi, voin lämpimästi suositella Marjoa.”

-Sirpa-

Asiakaspalaute

”Kiitos paljon! Kaikesta työstäsi mitä olet eteemme tehnyt. Olet tehnyt meille kaiken helpoksi. Mukava tehdä yhteistyötä.”

-Juha-

12 arvostelua perusteella
Marko Merikukka
Marko Merikukka
23. Elokuu, 2021.
Marjo on rautainen ammattilainen, joka kohtaa asiakkaansa lämpimästi ja kohtaavasti. Hän osaa asiansa ja hänen käsiinsä on helppo jättää asunnon myynti.
sirpa kalliorinne
sirpa kalliorinne
9. Heinäkuu, 2021.
Asiantunteva, ystävällinen ja luotettava palvelu. Myynti sujui nopeasti ja itselle vaivattomasti. Suosittelen!
Veli-Pekka Kurtelius
Veli-Pekka Kurtelius
28. Huhtikuu, 2021.
Parasta ammattitaitoa.
Tapani Parviainen
Tapani Parviainen
12. Tammikuu, 2021.
Toimii hyvin Oulun alueella!
Sirpa
Sirpa
26. Toukokuu, 2018.
Kodin myyminen on iso juttu. Marjon osaaviin käsiin pystyin jättämään koko ison prosessin. Ammattitaitoinen ja kuunteleva asenne teki minuun vaikutuksen ja asunnon myyntiin jättäminen oli sitten helppo tehdä. Asunnon stailaus onnistui mielestäni yli odotusten. Koko prosessin ajan sain väliaikatietoja ja kaikkiin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin vastaukset. Sain myös neuvoja jotka olivat arvokkaita asunnon myynnin jälkeen. Olin varautunut koko kevään kestävään myyntiaikaan. Toisin kävi. Yksi näyttö ja koti löysi uuden omistajan. Jos tarvitset kotisi myyntiin IHMISEN, joka pitää huolen sinusta ja myytävänä olevasta kodistasi voin lämpimästi suositella Marjoa. Ystävällisin terveisin Sirpa Nyberg