Kiinteistönvälitys Oulu kokemuksia | Juujärvi LKV

Asiakaspalaute

”Kodin myyminen on iso juttu, Marjon osaaviin käsiin pystyin jättämään koko ison prosessin. Ammattitaitoinen ja kuunteleva asenne teki minuun vaikutuksen ja asunnon myyntiin jättäminen oli sitten helppo tehdä. Asunnon stailaus onnistui mielestäni yli odotusten. koko prosessin ajan sain väliaikatietoja ja kaikkiin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin vastaukset. Sain myös neuvoja, jotka olivat arvokkaita asunnon myynnin jälkeen. Olin varautunut koko kevään kestävään myyntiaikaan. Toisin kävi yksi näyttö ja koti löysi uuden omistajan.

Jos tarvitset kotisi myyntiin IHMISEN, joka pitää huolen sinusta ja myytävänä olevasta kodistasi, voin lämpimästi suositella Marjoa.”

-Sirpa-

Asiakaspalaute

”Kiitos paljon! Kaikesta työstäsi mitä olet eteemme tehnyt. Olet tehnyt meille kaiken helpoksi. Mukava tehdä yhteistyötä.”

-Juha-

Erinomainen
19 arvostelut perusteella
Sanna-Kaisa Luiro
Sanna-Kaisa Luiro
4. Joulukuu, 2023.
Asunto saatiin myytyä haastavassa markkinassa. Marjo kohtasi asiakkaan alusta loppuun saakka lämpimästi. Yhteistyö ja tiedottaminen oli toimivaa. Valokuvaaja oli ammattitaitoinen ja työn jälki erinomainen. Kiitos!
Anna Satomaa
Anna Satomaa
28. Lokakuu, 2023.
Marjo on erittäin ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä, jonka asiakaspalvelu on huippua. Asiakkaana olet koko ajan tietoinen, miten prosessi etenee. Myös asunnon stailaus sujui hyvin ja kuvat olivat erinomaista tasoa. Lämpimästi suosittelen, Kiitos Marjo.
Ritva aho
Ritva aho
25. Lokakuu, 2023.
Olimme puolisoni kanssa erittäin tyytyväisiä kun annoimme omakotitalomme myyntiin Henri Alakokkareelle. Talo meni kaupaksi ensiesittelyssä ja koko myyntiprosessin ajan meidät pidettiin ajan tasalla. Koimme että meitä kuunneltiin ja ideoitamme myynnin suhteen kunnioitettiin. Myös kuvaaja ja stailaaja tekivät upeaa työtä.
Pekka Lehto
Pekka Lehto
2. Kesäkuu, 2022.
Todella luotettava välittäjä. Hyvin pitää yhteyttä asiakkaaseen kauppaan liittyvissä asioissa. Loistavasti hoiti asuntomme myynnin.
Marko Merikukka
Marko Merikukka
23. Elokuu, 2021.
Marjo on rautainen ammattilainen, joka kohtaa asiakkaansa lämpimästi ja kohtaavasti. Hän osaa asiansa ja hänen käsiinsä on helppo jättää asunnon myynti.
sirpa kalliorinne
sirpa kalliorinne
9. Heinäkuu, 2021.
Asiantunteva, ystävällinen ja luotettava palvelu. Myynti sujui nopeasti ja itselle vaivattomasti. Suosittelen!