Kiinteistönvälittäjä Marjo Juujärvi | Juujärvi LKV

Millaista on kiinteistönvälittäjän työ?

Millaiset taidot tekevät kiinteistönvälittäjästä todellisen ammattilaisen?

Kiinteistönvälittäjän ammatissa keskiöön nousevat juuri ihmissuhdetaidot – kiinteistönvälittäjä on huolehtija, tuki ja asiantuntija. Hän auttaa ihmisiä löytämään kodin yhdelle, kahdelle, joukolle tai perheelle. Pääasia on, että etsittävä koti vastaa niitä toiveita, joita hakija oli asettanut. Välttämättä hakija ei osaa pukea toiveitaan sanoiksi, mutta tässä kiinteistönvälittäjän ihmistuntemus tulee esiin. Erinomainen kiinteistönvälittäjä osaa kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella niin, että vastaukset, jotka piiloutuvat toisten vastausten taakse, tulevat täytetyksi.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2009 Oulussa ja lähialueella. Minulla on kokemusta niin ketjuista kuin yksityisestä kiinteistönvälitysyrityksestä työntekijänä kuin yrittäjänäkin. Näiden vuosien aikana olen kokenut alan hyvät ja huonot puolet. Olen oppinut työssäni tuntemaan eri elämäntilanteissa olevien kodinetsijöiden tarpeet – mitkä asiat ovat kodissa perheelle tärkeitä, mitä nuorelle asunnonetsijälle korostetaan, mitkä huomioin eläkeläisen kotikulmissa ja mitä asuntosijoittaja hakee.

Olen elänyt ne kuuluisat ruuhkavuodet, rakentanut niiden lomassa kaksi taloa – toisen itse ja toisen rakennusliikkeen kanssa. Näin olen saanut myös arvokasta kokemusta omakohtaisesti omakotitalon rakentamisesta sekä prosessin vaatimuksista ja kustannuksista. Työssäni en ole siis vain kotien esittelijänä, vaan nämä kokemukset ovat avanneet uudenlaisen näkökulman rakennuksiin, ratkaisuihin ja kotimuotoihin. Lisäksi nämä kokemukset ovat tuoneet työhöni asiakkaita yrityksistä. Koska en ole vain pintojen esittelijä, vaan osaan kertoa myös hieman siitä, mitä pintojen alla on, välitän myös rakennusliikkeiden sekä yksityisten rakentajien rakentamia koteja.

Jos jotkut menevät työhönsä vain raha mielessä, minulle keskiössä on asiakas. En kiellä, ettenkö ajattelisi myös toimeentuloa, mutta haluan myös olla läsnä. Annan jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisistä ja aitoa palvelua. Perehdyn aina ostajan sekä myyjän kohteeseen. Olen visuaalinen ihminen ja rakastan sisustamista. Haluan tuoda esille kotien parhaimmat puolet, ja jos jokin koti kaipaa pientä piristystä, en pelkää kertoa sitä. Yhteistyökumppanieni kautta saan kodista kuin kodista katselua kestävän. Stailaaja osaa auttaa kodin kanssa ja valokuvaaja nostaa kodista esiin tähtikohdat.

En vain päättänyt ryhtyä kiinteistönvälittäjäksi, vaan tämä on minulle elämää. Kun päätin perustaa oman yritykseni, tiesin, että voin antaa niin paljon enemmän itsenäisenä toimijana ja tekijänä.

Oletko siis myymässä kotiasi, hakemassa unelmien kotiasi tai etsit rakentamallesi kodille asukasta?
Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matka kohti unelmien kotia.

Välittämisiin!

Marjo Juujärvi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä, omistaja

Kutsu minut arviointikäynnille. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen.

Kirjoita tähän koko nimesi
Kirjoita tähän sähköpostisi
Kirjoita tähän puhelinnumerosi
Valitse vaihtoehdoista yhteydenottosi aihe
Kirjoita tähän viestisi