Kiinteistönvälitys & Asunnon myynti Kempele - Juujärvi LKV

Asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Kempeleessä – Juujärvi LKV

Mietitkö uuden kodin hankkimista Kempeleen alueella? Kutsu kiinteistönvälittäjämme arviokäynnille ja aloitetaan uuden kotisi etsintä yhdessä!
Tärkein osa uuteen kotiin muuttamista on onnistunut asuntokauppa, ja siitä me haluamme tehdä sinulle vaivatonta. Oli haaveissasi sitten suurempi tai pienempi asunto, uudempi tai remonttia vaativa kohde, me autamme sinua löytämään kodin, joka tuntuu oikealta. Halusit sitten jotain läheltä tai kauempaa, tutulla tunnelmalla tai uudella twistillä, olet täydellinen asiakas meille. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme Kempeleen alueella toimivat asiakaslähtöisesti, aidosti sinun toiveitasi kuunnellen.

Yhdessä etsimme unelmiesi kodin!

Me uskomme, että asunnon myyminen on matka, jonka jokainen metri on yhtä merkittävä. Matkalla uuteen kotiin on tärkeää, että reitti on suunniteltu huolella, kaikki asiakkaan tarpeet ovat huomioitu ja perille päästään yhdestäkään toiveesta tinkimättä. Kun suunnittelu tehdään huolella ja keskustelu on avointa, on mieluisa lopputuloskin helpompi saavuttaa.

Valitse Juujärvi LKV:n kiinteistönvälittäjä, kun harkitset uutta kotia Kempeleestä:

  • Ahkeraa ja asiakaslähtöistä kiinteistönvälitystä
  • Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjillämme ovat rehtejä, avoimia ja luottamuksen arvoisia
  • Me Juujärvi LKV:llä uskomme rautaiseen asenteeseen ja tekemisen meininkiin
  • Tuomme kotisi parhaat puolet esiin myyntistailaajan ja valokuvaajan johdolla
  • Kiinteistönvälitys toimintamme on kokenutta ja aktiivista, pidämme sinut ajan tasalla
Varaa aika maksuttomalle myyntiarviolle

Ahkera työnteko on avain stressittömään asuntokauppaan

Asunnon myyminen Kempeleessä on aina iso päätös, jonka jokainen asunnonomistaja haluaa taatusti luottaa ammattitaitoisiin käsiin. Kuten muukin työ, myös kiinteistönvälitys vaatii asiantuntijuutta, osaamista ja ennen kaikkea asennetta hoitaa työ maaliin nopeasti ja laadukkaasti. Valitse Juujärvi LKV, kun haluat myytävälle asunnollesi kiinteistönvälittäjän, joka hoitaa prosessin yksilöllisesti ilman turhia mutkia ja välikäsiä.

Paikallinen kiinteistönvälittäjä Kempeleessä toimii ja tuntee asuinympäristön rikkaudet sekä markkinat. Paikallistuntemus auttaa ymmärtämään ympäristöä ja löytämään juuri oikeat ihmiset. Me Juujärvi LKV:llä luotamme myytävien asuntojen kohdalla aina 100 % paikallisiin välittäjiin.

Lyhyet myyntiajat digitaalisella asuntokaupalla

Hyödynnämme kiinteistönvälityksessä pitkälti erilaisia sähköisiä myyntikanavia. Sähköisen kaupankäynnin avulla asunnon myyminen helpottuu ja nopeutuu huomattavasti. Dias-kaupankäynti mahdollistaa toimivan digitaalisen asuntokaupan. Digitaalinen asuntokauppa on avain asunnon myymiseen vaivattomasti ilman haasteita välitysprosessin aikatauluttamisesta. Ota yhteyttä, kun haluat myydä asuntosi Kempeleen alueella – meillä on aina ollut lyhyet myyntiajat!

Stailattu asunto myy

Asunnon visuaalinen ilme on tärkein ensivaikutelma potentiaaliselle ostajalle, ja me haluamme tuoda kotisi parhaat puolet esiin. Kun laitamme kotisi myyntiin, myyntistailaajamme ja ammattivalokuvaajamme huolehtivat, että kodistasi otetaan sellaiset kuvat, jotka miellyttävät takuulla ostajaehdokkaan silmää. Kokenut tiimimme tietää, mitä kannattaa korostaa ja mistä kuvakulmasta myyvimmät kuvat otetaan.

Ota yhteyttä – etsitään avaimesi uuteen kotiin!

Juujärvi LKV auttaa uuden asunnon etsinnässä, vaikka et vielä täysin tietäisi, mitä haluat. Aloitetaan matka yhdessä nykyisen asuntosi arvioimisella ja käydään avointa keskustelua toiveistasi. Olemme Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsen ja toimimme aina lakia sekä hyvää välitystapaa noudattaen. Sinun etusi on aina edellä.

Ota yhteyttä