Asunnon myynti & kiinteistönvälitys Liminka ja Tupos - Juujärvi LKV

Kiinteistönvälittäjä Liminka ja Tupos – Juujärvi LKV

Haaveiletko uudesta kodista? Luotettavan kiinteistönvälittäjän avulla asuntokaupat hoituvat vaivattomasti! Kutsu välittäjämme arviokäynnille ja nauti matkastasi uuteen kotiin.  

Kun etsit uutta asuntoa, käänny Juujärvi LKV:n puoleen. Oli haaveissasi sitten isompi tai pienempi asunto, läheltä tai hieman kauempaa, olet täydellinen asiakas meille. Me tiedämme kokemuksesta, miten asuntokaupat hoidetaan maaliin nopeasti, mutta huolellisesti.

Luotamme aina 100 % paikallisiin välittäjiin, jolloin asuntomarkkinoiden ymmärtäminen ja potentiaalisen ostajakunnan etsiminen helpottuu huomattavasti. Perusteellisella taustatyöllä, rautaisella asenteella ja asiantuntevalla tiimillä päästään onnistuneeseen lopputulokseen ilman turhia mutkia ja välikäsiä! Ota yhteyttä paikalliseen kiinteistönvälittäjään, toimimme Oulun seudulla alueilla Liminka ja Tupos.

Varaa aika maksuttomalle myyntiarviolle

Sinä toivot, me kuuntelemme!

Ammattitaitoiset välittäjämme toimivat asiakaslähtöisesti, aidosti sinun toiveitasi kuunnellen. Asunnon myyminen on aina iso päätös, jonka jokainen vaihe tulee hoitaa huolella. Kun kommunikointi välittäjän ja asiakkaan välillä on avointa ja jatkuvaa, välitysprosessi sujuu onnistuneesti. Valitse Juujärvi LKV, kun uuden kodin hankkiminen on ajankohtaista:

  • Ahkeraa ja asiakaslähtöistä palvelua
  • Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjillämme ovat avoimia ja luottamuksen arvoisia 
  • Me Juujärvi LKV:llä uskomme rautaiseen asenteeseen ja rehtiin tekemisen meininkiin
  • Tuomme kotisi parhaat puolet esiin houkuttelevalla myynti-ilmoituksella myyntistailaajan ja valokuvaajan johdolla
  • Välitystoimintamme on vuorovaikutteista, pidämme sinut ajan tasalla

Konstailematon työnteko on avain nopeisiin asuntokauppoihin 

Kiinteistönvälitys on aktiivista työtä, joka vaatii asiantuntijuutta, osaamista ja asennetta hoitaa työ maaliin nopeasti, mutta laadusta tinkimättä. Juujärvi LKV:ltä saat myytävälle asunnollesi välittäjän, joka hoitaa asuntokaupat yksilöllisesti ilman turhia mutkia. Hyödynnämme asuntokaupoissa erilaisia digitaalisia myyntikanavia, joiden avulla asunnon myyminen helpottuu huomattavasti. Sähköinen asuntokauppa on avain asunnon myymiseen vaivattomasti ilman haasteita välitysprosessin aikatauluttamisesta. 

Koska asunnon visuaalinen ilme on tärkein ensivaikutelma potentiaaliselle ostajalle, ammattitaitoiseen tiimiimme kuuluu aina myyntistailaaja ja valokuvaaja, jotka huolehtivat, että kodistasi otetaan sellaiset kuvat, jotka miellyttävät ostajaehdokkaan silmää. Kokenut tiimimme tietää, mitä myynti-ilmoituksessa kannattaa korostaa ja mistä kuvakulmasta myyvimmät kuvat otetaan!

Juujärvi LKV:lta saat avaimet uuden kodin etsintään! 

Ota yhteyttä, kun haluat myydä asuntosi Limingalla tai Tupoksella – meillä on lyhyet myyntiajat! Olemme Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsen ja toimimme aina lakia sekä hyvää välitystapaa noudattaen. Sinun etusi on edellä.

Ota yhteyttä