Meille töihin - Juujärvi LKV

Uusi vaihe elämässä – Juujärvi LKV Oy:n huippuammattilaisena?!

Haemme uusia tekijöitä, joilla on halu ja innostus parhaaseen asiakaspalveluun ja myyntiin. Juujärvi LKV Oy:n viime kuukaudet ovat olleet vahvaa kasvun aikaa. Tarvitsemme joukkoomme lisää sekä LKV-tutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia että alanvaihtajia, jotka haluavat kehittyä meillä asuntokaupan huipuiksi. Luotamme siihen, että kun tiimihenki on kohdillaan, yksilötkin loistavat. Tervetuloa välittävään joukkoomme!

Juujärvi LKV:n huippuvälittäjillä on hyvinkin erilaisia taustoja ja työhistorioita, mutta yhteistä on halu tarjota maan empaattisinta, laadukkainta ja näkemyksellisintä asunto- ja kiinteistökaupan palvelua. Meidän voimamme on huippuammattilaiset sekä yhtiömme vahva kulttuuri ja identiteetti. Yrittäjämäinen toimintatapa, vapaus ja vastuu sekä ihmisten kanssa toimiminen korostuvat työssämme kaikilla osa-alueilla. Luomme asiakkaillemme hyviä kokemuksia, erinomaisia kauppoja sekä itsellemme vahvan kilpailuedun alalla. Takaamme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan yksilöllisen tarpeen ja tarjoamalla siihen sopivimman ratkaisun.

Kiinteistönvälitysala on muuttumassa perinteisestä työskentelytavasta digitaaliseen. Kiinteistönvälitysala vaatii jatkuvaa oppimista, laaja-alaista osaamista, kouluttautumista ja kovaa työtä. Onnistumiset palkitsevat niin asiakasta kuin kiinteistönvälittäjää. Välittäjiemme tietotaitoa täydennetään ja päivitetään säännöllisesti. Kun työskentelet meillä, voit olla varma, että saat alan uusimmat tiedot ja työkalut käyttöösi – joka päivä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät ansaintamahdollisuudet, laadukkaat markkinointimateriaalit asiakaskäynneille sekä joustavan yrityksen ilman raskasta hierarkiaa.

Jos olet aktiivinen ja asioihin ripeästi tarttuva ihminen, kohtaat avoimesti uudet ihmiset ja haluat mukaan uuden sukupolven kiinteistönvälitystoimistoon, positiiviseen ja energiseen joukkoon, ota meihin rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

[quform id=”8″ name=”Rekrytointilomake”]