Juujärvi LKV | Juujärvi LKV

ASUNNON OSTO JA MYYNTI ON PALJON MUUTAKIN KUIN VAIN KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ

Tarjoamme asunnon myyjille kuin ostajillekin kaiken kattavan palvelukokonaisuuden. Suunnittelemme Sinun kanssasi polun, jotta saan myytyä kotisi tai jotta saat unelmiesi kodin avaimet käteesi. Mitkä asiat ovat Sinulle tärkeitä ja mitkä asiat koet omiksesi kodin myynnissä tai uuden kodin hankinnassa? Varmistamme, että kotisi parhaat puolet nousevat esiin ja välittyvät kiinnostuneille tehokkaimpia kanavia käyttäen. Pidämme huolen, että unelmiesi koti vastaa toiveitasi.

Kiinteistönvälittäjänä olemme ihmisläheisiä ja helposti lähestyttäviä. Emme pysy etäisenä esittelijänä, vaan haluamme toimia aktiivisesti asiakkaittemme apuna – keskustellen, kuunnellen ja kysellen. Pidämme huolen, että asiakkaillamme on heidän kaipaamansa palvelut helposti saavutettavissa. Yhtenäisenä tiiminä teemme työtämme asiakasta lähellä. Tunnemme kodit, joita myymme, joten tiedämme, mitä myymme.

Juujärvi LKV on Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsen. Yhdistyksemme  kautta meillä on käytössämme laajat suhde- ja tietoverkostot, joita käytämme työssämme aktiivisesti. Lisäksi verkostoihimme kuuluu ammattilaisia, joiden kautta saamme asiakkaillemme neuvoteltua vaivattomasti seuraavia lisäpalveluita asunnonvaihtajan tueksi.

 

Laadukkaat valokuvat

Ammattivalokuvaajan linssin läpi jokainen kohde esiintyy parhaassa mahdollisessa valossa. Valokuvaaja näkee jokaisen asunnon ulkopuolisin silmin, ja osaa nostaa esiin kiinteistönvälityksen kannalta kodin olennaisimmat helmet.

Kanssani yhteistyötä tekee ammattivalokuvaaja Hannu Uusitalo
www.hannuuusitalo.fi

Kodin stailaus ja myyntikuntoon saattaminen

Viihtyisä koti on kaunis, toimiva ja asukkaidensa näköinen. Tavarat ja huonekalut muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Pinnat ovat puhtaita ja liika tavaramäärä on raakattu pois. Värit toimivat kodin eduksi.

Kanssani yhteistyötä tekee sisustussuunnittelija Riikka Luukkonen

Muuttopalvelut

Kodinvaihdossa muutto on oleellinen osa kokonaisuutta. Olipa kotisi yksiö tai omakotitalo, sama rumba on edessä. Muuttopalveluita tarjoavat yritykset ovat ottaneet sydäntehtäväkseen avustaa kodinvaihtajaa tässä projektissa. Muuttopalveluyritys tekee muutosta helppoa ja nopeaa.