Myyntistailaukset ja valokuvaukset - Juujärvi LKV

MYYNTISTAILAUKSET

Hei! On tullut aika esittäytyä. Teen meille myyntiin tuleviin koteihin Myyntistailaukset.

Minulle tärkeää työssäni on kohdata asiakkaat ja heidän kotinsa arvostavasti. Meillä myyntistailaukset tehdään kodin alkuperäistä tyyliä muuttamatta. Tämä on sopiva tapa myös minulle tehdä tätä työtä. Minun tehtävä on viimeistellä koti kuvauskuntoon. Laitan huonekalut, esineet ja tekstiilit siististi myyntikuvia varten. Lisäksi ”ylimääräinen” tavara karsitaan pois. Yhdessä valokuvaajan kanssa löydetään jokaisen kodin parhaat puolet. Haluan omalta osaltani tehdä parhaani, että saamme siistit ja kodikkaat myyntikuvat.

Minulla on sisustusalan koulutus. Seuraan aktiivisesti sisustamista ja asumisen ilmiöitä. Valokuvausharrastuksesta ja monipuolisesta työkokemuksesta on ollut etua tätä työtä tehdessä. Työ on mukavaa ja inspiroivaa. Sitä on helppo tehdä hymy huulilla.

Toivotan oikein mukavaa ja aurinkoista uutta viikkoa kaikille!

Riikka Luukkonen

VALOKUVAUKSET

Hei! On tullut aika esittäytyä. Teen meille myyntiin tuleviin koteihin Valokuvaukset.

Olen aina ollut kiinnostunut valokuvauksesta, piirtämisestä ja maalaamisesta. Valokuvauksessa kiehtoo erityisesti se, kuinka erilaiselle kaikki voi näyttää kameran läpi katsottuna. Kuvaajana maailmaa tarkkailee hieman eri tavalla ja kuvaaminen on tuottanut itselleni suurta iloa auttamalla löytämään läheltä kaikenlaista hienoa ja kaunista.

Kun kuvaan kiinteistönvälittäjille myyntiin tulevia kohteita, koen tärkeäksi, että asunnosta nostetaan kuvien avulla kauniisti esiin sen tärkeimmät ominaispiirteet mahdollisimman rehellisellä ja luonnollisella tavalla. Kuvien tulee olla niin hyviä, että ne herättävät ostajien kiinnostuksen, mutta niiden tulee kuitenkin olla niin totuudenmukaisia, ettei asuntoa paikan päälle katsomaan tuleva pety näkemäänsä. Pyrin siihen, että kuvista kävisi mahdollisimman hyvin ilmi asunnon pohjaratkaisu, materiaalit, värit ja tilojen koko.

Luota ammattilaisten apuun. Asunnon myyjä näkee kotinsa omalla tavallaan, mihin vaikuttaa omaan kotiin liittyvät muistot ja tunteet. Välittäjä, kuvaaja ja stailaaja katsovat kotiasi ulkopuolisen silmin, aivan kuin mahdollinen ostajakin.

Hannu Uusitalo

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTISTAILAUSTA JA VALOKUVAUSTA?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä mikäli asuntosi kaipaa myyntistailausta ja valokuvausta. Myyntistailaajamme Riikka Luukkonen tekee myyntiin tuleviin koteihin myyntistailaukset ja valokuvaajamme Hannu Uusitalo ottaa laadukkaat myyntikuvat kohteistamme.

Ota yhteyttä