KATSO KAIKKI KUVAT

Kuvaus

Etsitkö kaunista kotia kattojen yläpuolelta? Haetko maisemaa, jota kelpaa katsella?

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa upea kattohuoneisto kuudennesta kerroksesta Asunto Oy Åströmin Pihasta! Asunto Oy Åströmin Piha sijaitsee Rantaraitin varrella. Olet varmaankin huomannut korkeat uudet kuusikerroksiset kerrostalot? Nyt myytävänä oleva asunto sijaitsee niistä keskimmäisessä. Tämä maisemallisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas alue on yksi Oulun arvostetuin.

Kodissa on erinomaiset puitteet asua. Lasitettu parveke kahdessa kerroksessa luo hulppeat näkymät Ainolan, Hupisaarten ja Merikosken ylle. Voit ihastella näkymiä valkoisista silloista sekä Oulujärven varren puistoalueista.

Tämä koti on suunniteltu jo rakennusvaiheessa omistajan vaativaan makuun. Rakennusvaiheessa avaruutta on tuotu mm. väliseiniä kaatamalla. Omistaja halusi luoda avaran ja valoisan tunnelman oleskelutiloihin. Näillä muutostöillä ollaan saatu kolmiosta avara kaksio (Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto käsittää 3h,k,s.). Luksusta on tuotu mm. panostamalla valaistukseen. Asunnossa onkin käytetty epäsuoraa valoa ja seinille on asennettu kiinteitä valaisimia. Äänentoistolaitteet (Bang & Olufsen) on suunniteltu niin, että musiikista voi nauttia kaikkialla huoneistossa – niin oleskelutiloissa kuin kylpyhuoneessa ja saunassa.

Täyskorkeat lasiliukuovet avautuvat hulppealle parvekkeelle. Parvekkeenpuoleinen seinä on koko huoneiston leveydeltä ikkunapinta-alaa ja huoneistokorkeus useita metrejä.

Kylpyhuoneessa on kylpylätunnetta tuovat ylelliset kaksi sadesuihkua. Molemmissa WC:ssä on seinä-WC.

Keittiö ja olohuone ovat avaraa yhtenäistä tilaa ja keittiön kodinkoneet ovat integroitu kalusteisiin. Keittiön yhteydessä on saareke, joka tuo lisää lasku- ja säilytystilaa keittiöön.

Kodin kaikki kalusteet ja pintamateriaalit on valittu huolella. Valintaperusteena materiaalivalinnoissa oli nimenomaan laadukkuus, ja sen voi tuntea. Huoneiston avaruutta ja valoisuutta lisäämään kotiin on valittu laadukkaat, vaaleat kalusteet, jotka entisestään lisäävät kodin valoisuutta. Asunnossa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.

Autohallipaikat sijaitsevat maanalaisessa parkkihallissa. Parkkihallista pääset suoraan nousemaan hissillä huoneistoon.

Lounasravintolat ja kaupungin monipuoliset palvelut löytyvät ihan käden ulottuviltasi. Kaupungin keskustaan on vain kävelymatka kotioveltasi. Vaikka koti sijaitsee kaupungin läheisyydessä, puistojen kautta avautuvat upeat harrastusmahdollisuudet. Kotioveltasi pääset nopeasti upeille kävely- ja ulkoilureiteille Ainolan puistoon ja Hupisaarille.

Kiinnostuitko? Ihastuitko? Tähän kotiin vain yksityisesittelyt, varaathan omasi!

Asunnon perustiedot

Sijainti
  • 20

Hinta ja kustannukset

Asunnon lisätiedot

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

NÄYTÄ LISÄÄ

Kohdetta esittelee

Sijainti kartalla