KATSO KAIKKI KUVAT

Kuvaus

Upea historiallinen Arvohuoneisto!

Apteekkari Kaarlo A. Åkerstenin rakennuttamasta Vanhasta apteekin talosta on tarjolla toisen kerroksen upea läpitalohuoneisto. Tässä arvostetussa uniikissa kokonaisuudessa korkea huonekorkeus, isot ikkunat ja salimaiset huoneet huokuvat historiallista tunnelmaa. Huoneiston kruunaa käsityönä tehdyt yksityiskohdat, kattokoristeet sekä kalanruotoparketti.

Vaikka huoneiston keittiö on remontoitu nykypäivään 2000-luvun alkupuolella, on siellä muistoja myös entisajasta. Keittiön yhteydessä olevassa huoneessa piiat asustelivat aikoinaan. Tänä päivänä tilaa voidaan käyttää esimerkiksi ruokailu- tai työtilana. Keittiöstä pääsee myös entisen ruokavälivaraston kautta ruokasaliin ja avaraan sisääntuloaulaan. Olohuoneessa pylväskaaret ja lasityöt viimeistelevät salimaisen kokonaisuuden. Päämakuuhuone on myös tiloiltaan avara.

Asunto Oy Oulun Liiketalo sijaitsee omalla tontilla, Pallas-korttelissa. Samaan Liiketalo-yhtiöön kuuluvat Torikatu 7, Torikatu 9 ja Pakkahuoneenkatu 10 taloyhtiöt. Vanhassa apteekin talossa on valmistunut mittavat remontit ja yhtiö huokuu komeuttaan. Taloyhtiössä on uudet upeat sauna – ja pesutilat sekä pyykkitupa.

Tämä huoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla rauhallisessa osassa keskustaa. Koulut ovat lähellä, eikä merenrantaankaan ole kuin lyhyt kävelymatka.

Tähän kotiin pääset tutustumaan vain yksityisesittelyjen kautta!

Asunnon perustiedot

Hinta ja kustannukset

Asunnon lisätiedot

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

NÄYTÄ LISÄÄ

Kohdetta esittelee

Sijainti kartalla