Kiinteistönvälitys Oulussa - Juujärvi LKV

Juujärvi LKV – Välittää kotisi tarpeesi huomioiden

Kiinteistönvälitystä Oulussa ja Oulun alueella
Oulun alueella

Onko sinulle tullut tunne uudesta kodista? Kutsu meidät arviokäynnille ja aloitetaan matka!

Aitous, asiakaslähtöisyys ja ammattitaito. Siinä ovat avaimet onnistuneeseen asuntokauppaan. Olitpa sitten uuden tai hieman vanhemman, pienen tai suuren, valmiin tai remonttia kaipaavan asunnon omistaja tai siitä haaveileva, olet juuri sopiva asiakas meille. Yhdessä teemme unelmistasi Sinulle vaivattomia saavuttaa.

Matka uuteen kotiin vaatii suunnittelua ja yksilölliset toiveet tulee huomioida. Me Juujärvi LKV:llä olemme huomanneet, kun kivijalka on kunnossa, on sen päälle helppo rakentaa uutta. Keskustellaan, suunnitellaan sekä toteutetaan toiveet.

Juujärvi LKV on valintasi, kun etsit kodillesi välittäjää:

  • Hoidamme työt ahkerasti ja asiakaslähtöisesti.
  • Välittäjillämme ovat aitoja asiakastaan kohtaan ja luottamuksen arvoisia.
  • Tekijöillämme on rautainen ammattitaito ja tekemisen meininki.
  • Myyntistailaajan ja valokuvaajan avulla saamme kodistasi esiin parhaimmat puolet.

Aloitetaan jo tänään, jotta huomenna olet ottanut ensimmäisen askeleen kohti unelmiesi kotia. 

Varaa aika maksuttomalle myyntiarviolle

Vahvuutemme

✔️  DIGITAALINEN ASUNTOKAUPPA 

Sähköisen asuntokaupan avulla kaupankäynnistä tulee vaivatonta. Dias-kaupankäynti antaa meille avaimet toimivaan digitaaliseen asuntokauppaan ja sen avulla asuntokauppa on helpompaa, selkeämpää ja nopeampaa kuin ennen. Ei enää aikataulujen yhteensovittamisia.

✔️  100 % PAIKALLINEN VÄLITTÄJÄ

Paikallistuntemus on kullanarvoista asuntokaupassa. Kun ymmärrät asuinympäristöjen aarteet, osaat myös esitellä ne niitä etsiville ihmisille. Juujärvi LKV on paikallinen yritys ja yksityinen toimija. Meillä on vahva paikallistuntemus ja sitä kautta myös tietämys eri asuinalueiden rikkauksista.

✔️  LYHYET MYYNTIAJAT

Sähköisen kaupankäynnin myötä meillä on ollut aina lyhyet myyntiajat. Välittäjämme hoitavat yksilöllisesti jokaisen kohteen maaliin ilman turhia välikäsiä. Tämä nopeuttaa kaupankäyntiä sekä rakentaa luottamusta asiakkaan ja välittäjän välille.

✔️  MYYNTISTAILAUS

Kauttamme käytössäsi on aina myyntistailaaja. Tarkoituksena on nostaa kotisi parhaat puolet esiin sillä arvolla, mikä niille kuuluu. Välttämättä emme itse huomaa kotimme kohokohtia. Se, mikä sinulle on tavallista, voi olla ylellisyyttä toiselle.

✔️  AMMATTIVALOKUVAAJA

Kauttamme käytössäsi on aina ammattivalokuvaaja. Hän osaa ottaa kodistasi sellaiset kuvat, jotka miellyttävät potentiaalisen ostajan silmää. Hän osaa valita parhaimmat kuvakulmat kotisi persoonallisista kohokohdista sekä nostaa kohteen esiin.

✔️  PALVELUKOKONAISUUS

Jokaisen asunnon välitys on meille tärkeä. Hoidamme kiinteistönvälityksen alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Se on helppoa, yksinkertaista ja vaivatonta asiakkaallemme. Pidämme huolen, että asiakas on tietoinen jokaisesta asuntokaupan vaiheesta.

Avaimet, joilla asunto myydään ilman myyntistressiä

Juujärvi LKV on aito välittäjä

AITOUS

Me Juujärvi LKV:ssä olemme vilpittömästi kiinnostuneita Sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Kokemuksemme kautta olemme välitystoiminnassa aktiivisia ja sitoutuneita yhteisen päämäärämme saavuttamiseen.

Juujärvi LKV toimii asiakaslähtöisesti

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Juujärvi LKV:n kiinteistönvälitystoiminnan kulmakivi on palvella jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja toimia hänen etujensa ja tarpeidensa mukaisesti. Pidämme Sinut ajan tasalla kaikesta koko yhteisen matkamme ajan.

Juujärvi LKV välittäjät ovat ammattitaitoisia tekijöitä

AMMATTITAITO

Me Juujärvi LKV:llä hoidamme jokaisen tehtävän ja toimen laadukkaasti, lakia sekä hyvää välitystapaa noudattaen. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n (SKVL) jäsen.

Etsitkö luotettavaa kiinteistönvälittäjää Oulusta?

Asiakkaan toiveet ja tarpeet tulee aina asettaa etusijalle, sillä asunnon myyminen on iso päätös, jonka jokainen haluaa takuulla luottaa vastuuntuntoisen välittäjän käsiin. Meillä Juujärvi LKV:llä kiinteistönvälityksen keskiössä on aina avoin keskustelu, huolellinen suunnittelu sekä päättäväinen asenne. Meidän kanssamme matkaat uuteen kotiisi tinkimättä haaveistasi! Valitse Juujärvi LKV:n välittäjä, kun mietit uuden kodin hankkimista:

  • Paikallinen välittäjämme toimii Oulun alueella
  • Ahkera ja asiakaslähtöinen toimintamalli
  • Ammattitaitoiset välittäjillämme ovat avoimia ja luotettavia
  • Me Juujärvi LKV:llä myymme kotisi pitkällä kokemuksella ja päättäväisellä asenteella
  • Myyntistailaaja ja ammattivalokuvaaja aina apuna kotisi myynti-ilmoitusta tehtäessä
  • Aktiivinen kommunikointi välitystoimintamme keskiössä: pidämme sinut ajan tasalla!

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ?

Juujärvi LKV on kiinteistönvälittäjäsi Oulussa ja Oulun lähialueilla.

Kiinteistönvälitys on pitkäjänteistä työtä, joka vaatii asiantuntijuutta, osaamista ja asennoitumista hoitaa työ maaliin ripeästi, mutta huolellisesti. Juujärvi LKV:ltä saat myytävälle asunnollesi välittäjän, joka hoitaa prosessin mutkattomasti ja periksi antamatta. Välittäjämme toimii Oulussa sekä sen läheisyydessä tuntien asuinympäristön ja paikalliset asuntomarkkinat. Paikallistuntemus auttaa ymmärtämään ympäristöä ja löytämään asunnollesi potentiaaliset ostajat.

Ota yhteyttä