Me välitämme - Juujärvi LKV

Juujärvi LKV

Marjo Juujärvi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä, omistaja

Minulle tärkeintä kiinteistönvälittämisessä on välittäminen. Koen olevani työssäni se huolehtija, tuki ja myös kova asiantuntija. Erinomainen kiinteistönvälittäjä osaa kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella niin, että vastaukset, jotka piiloutuvat toisten vastausten taakse, tulevat täytetyksi.

>> Tutustu Marjoon

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Oulusta?

Juujärvi LKV

Janne Palviainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Kun välitän, teen sen suurella sydämellä. Voin ilolla sanoa, että kauttani on tapahtunut valtava määrä laadukkaita ja onnistuneita kodinvaihtoja. Olen huomannut, että vahva kiinteistövälitysalan osaamiseni sekä pitkä koulutus ja kokemus rakennusalalta antavat suuren avun asiakkailleni.

>> Tutustu Janneen

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Oulusta?

Juujärvi LKV

Henri Alakokkare

Myyntineuvottelija

Olen paljasjalkainen oululainen. Vahva  paikallistuntemus sekä laajat kontaktiverkostot ovat vahvuuksiani myyntityössäni. Olen työskennellyt menestyksekkäästi myynnin parissa jo lähes 10 vuotta.
Tyytyväiset asiakkaat ovat kovan tahtotilani motivaattori ja siksi asetan tavoitteeni korkealle, sinun parhaaksesi. Toteutan asuntokaupat tämän päivän työvälinein, asiantuntemuksella ja asiakkaitani kuunnellen.

henri@juujarvilkv.fi
Puh. 040 739 2135

Juujärvi LKV:n muut ammattilaiset

Valokuvaaja

Hannu
Uusitalo

Hoidan sovittujen myytävien kohteiden valokuvauksen.

Kun kuvaan myyntiin tulevia kohteita, koen tärkeäksi, että asunnosta nostetaan kuvien avulla kauniisti esiin sen tärkeimmät ominaispiirteet mahdollisimman rehellisellä ja luonnollisella tavalla.

Kuvien tulee olla niin hyviä, että ne herättävät ostajien kiinnostuksen.

Myyntistailaaja

Riikka
Luukkonen

Hoidan sovittujen myytävien kohteiden myyntistailaukset.

Jokaisessa kodissa on oma henkensä, ja sitä ei pidä peittää. Minulle tärkeää on kohdata asiakkaat ja heidän kotinsa se huomioiden. Kuvauspäivänä laitan huonekalut, esineet ja tekstiilit siististi myyntikuvia varten. Niin saamme otettua siistit ja kodikkaat myyntikuvat.

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ?

 

Varaa maksuton arviointi