Me välitämme - Juujärvi LKV

Juujärvi LKV

Marjo Juujärvi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä, omistaja

Minulle tärkeintä kiinteistönvälittämisessä on välittäminen. Koen olevani työssäni se huolehtija, tuki ja myös kova asiantuntija. Erinomainen kiinteistönvälittäjä osaa kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella niin, että vastaukset, jotka piiloutuvat toisten vastausten taakse, tulevat täytetyksi.

>> Tutustu Marjoon

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Oulusta?

Ota yhteyttä Marjoon tästä

Juujärvi LKV

Janne Palviainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Kun välitän, teen sen suurella sydämellä. Voin ilolla sanoa, että kauttani on tapahtunut valtava määrä laadukkaita ja onnistuneita kodinvaihtoja. Olen huomannut, että vahva kiinteistövälitysalan osaamiseni sekä pitkä koulutus ja kokemus rakennusalalta antavat suuren avun asiakkailleni.

>> Tutustu Janneen

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Oulusta?

Ota yhteyttä Janneen tästä

Juujärvi LKV

Henri Alakokkare

Myyntineuvottelija

Etsitkö asiantuntevaa, reipasta ja vahvasti myyntihenkistä kumppania asuntoasioissa? Tässä olen, valmiina tarjoamaan sinulle ensiluokkaista palvelua. Myynnin alalla lähes kymmenen vuoden kokemuksellani olen paitsi solminut lukuisia kauppoja, myös auttanut asiakkaitani löytämään unelmiensa kodit ympäri Oulun talousaluetta.

>> Tutustu Henriin

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Oulusta?

Ota yhteyttä Henriin tästä

henri@juujarvilkv.fi
Puh. 040 739 2135

Juujärvi LKV:n muut ammattilaiset

Valokuvaaja

Hannu
Uusitalo

Hoidan sovittujen myytävien kohteiden valokuvauksen.

Kun kuvaan myyntiin tulevia kohteita, koen tärkeäksi, että asunnosta nostetaan kuvien avulla kauniisti esiin sen tärkeimmät ominaispiirteet mahdollisimman rehellisellä ja luonnollisella tavalla.

Kuvien tulee olla niin hyviä, että ne herättävät ostajien kiinnostuksen.

Stailaaja

Teija
Ojala

Vuosien kokemuksella tuon aina myytävän asunnon parhaat puolet esiin ja korostan asunnon koko potentiaalia kuten arkkitehtuuria, tunnelmaa ja yksityiskohtia. Tekstiileillä ja piensisustustuotteilla viimeistelen stailauksen. Myyntikuvat toteutetaan yhteistyössä valokuvaajan kanssa.

 

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ?

 

Varaa maksuton arviointi