Välittäjäsi Janne Palviainen - Juujärvi LKV

Jos mietit, kuka kiinteistönvälittäjä Janne Palviainen on, minäpä kerron. Olen tehnyt kiinteistönvälitystä Oulun talousalueella jo lähes 20 vuoden ajan. Olen nähnyt kasvukauden sekä kaksi lamaa kiinteistöalan näkökulmasta. Kokeneena ammattilaisena hoidan kodinvaihdot nopeasti ja varmoin ottein olipa meneillään lasku- tai nousukausi. Nyt Juujärvi LKV:llä pidän aina huolen, että jokainen asiakkaani on tyytyväinen elämänsä tärkeimmän projektin hoitoon.

 

Kädentuntuma koteihin

Harrastukset sekä ympäristö ohjasivat minut luontevasti rakennusalalle. Timpurikoulun ja insinööriopintojen jälkeen käsissäni on aika hyvä tuntuma kotien ytimestä. Vereni veti myyntitöihin ja kodinkonekaupassa hankittujen myyntitaitojen jälkeen oli luontevaa siirtyä kiinteistönvälittäjäksi, koska siinä työssä pääsen yhdistämään nämä kaksi mielekkäintä asiaani. Kun lähden välittämään koteja, tuon mukanani myös teknisen osaamisen, josta on ollut apua usein kaikille kaupan osapuolille. Työtä on ilo tehdä, kun saan käyttää siinä monipuolisesti hyväkseni osaamistani.

Laadukkaasti asiakas edellä

Koen, että asuntoja ja taloja ei voi välittää, jos ei ymmärrä kokonaisuutta ja näe kiinteistöjä niiden perustarkoituksessaan eli koteina, paikkoina, joissa meistä jokainen kokee ne elämänsä tärkeimmät hetket.

Hyvä välittäjä on kiinteistönvälittäjä isolla K:lla. Kun teen työtäni, teen sen aina asiakas edellä. Asiakas on kertonut minulle luottamuksella toiveensa ja ne pyrin myös täyttämään. Jos asiakas etsii kotiinsa lukunurkkausta isoilla ikkunoilla, pyrin sellaisen myös löytämään hänelle. Kun menen tutustumaan välitettävään kohteeseen, tarkkailen aina sitä potentiaalisen asiakkaan näkökulmasta. Kaikki eivät etsi pilvilinnoja ja kartanoita, vaan myös peruskoteja ihan perustarpeisiin.

Minulle on tärkeää, että asiakas ymmärtää pienimmätkin yksityiskohdat oikein. Pidän huolen, että asiakkaalle piirtyy selkeä kuva kokonaisuudesta. Asiakkaan ei tarvitse olla asiantuntija, koska kiinteistönvälittäjä on. Ammattikiinteistönvälittäjä tuntee kohteen ja sen ominaisuudet parhaiten. Hän toimii tunteiden tulkkina sekä suodattimena ostajan ja myyjän välillä.

Joskus kaupat onnistuvat helposti, joskus niiden onnistuminen kaipaa erityistä myyntiosaamista. Osaan mukautua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Olen välittänyt urani aikana asuntoja ja kiinteistöjä laidasta laitaan – yksiöistä omakotitaloihin, hotelleista teollisuuskiinteistöihin. Ymmärrän, mitä eri elämänvaiheessa olevat asiakkaani odottavat minulta. Kun nuori pari tai yksin muuttava etsii ensiasuntoaan keskustasta, lapsiperheelle taas kelpaa omakotitalo tai rivitalohuoneisto läheltä kouluja, harrastusmahdollisuuksia sekä leikkikenttiä.

Juujärvi LKV, laadukasta välitystyötä ammattilaisten kautta

Löysin Marjon yritykseen, koska olemme aikaisemmin tehneet toimivaa yhteistyötä samassa kiinteistönvälitysketjussa, ja mieleeni on jäänyt ainainen positiivisuus, hyvällä mielellä tekeminen sekä ammattitaidon arvostus. Lisäksi Marjon kanssa meillä on aina ollut samansuuntaiset ajatukset välittämisestä sekä asuntokauppojen tekemisestä. Tiedämme ne oikeat toimintatavat, joilla koti saadaan onnistuneesti kaupaksi ja asiakas tyytyväiseksi. Näin toimien vältymme myös ikäviltä asuntokauppariidoilta.

Miksi kannattaa valita Janne?

  • Teen aina työni perusteellisesti asiakas ja laatu edellä.
  • Ymmärrän rakennuksien teknisistä ja rakenteellisista puolista koska minulla on vahva rakennusalan koulutus ja osaaminen.
  • Minulla on pitkä kokemus kiinteistönvälitysalalta, joka on antanut paljon.
  • Olen synnynnäinen myyntimies ja kiinteistökaupan ammattilainen
  • Olen luotettu julkinen kaupanvahvistaja.

Olitpa ostamassa tai myymässä, otahan yhteyttä. Katsotaan, miten voisin parhaiten auttaa juuri Sinua.

 

               

Kutsu minut arviointikäynnille. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen.

Ota yhteyttä Janneen tästä