Välittäjäsi Marjo Juujärvi - Juujärvi LKV

Jos mietit, kuka kiinteistönvälittäjä Marjo Juujärvi on, minäpä kerron. Tätä työtä tehdessäni olen kokenut, että kiinteistönvälittäjän työssä keskiössä ovat ihmissuhdetaidot. Kiinteistönvälittäjä on huolehtija, tuki ja asiantuntija, ja nämä arvot olen kokenut omakseni aina. Kun lähden välittämään kohdetta, välitän sen asiakas edellä. Hoidan työni hymy kasvoilla ja iloisella otteella. Positiivisuus herättää luottamusta ja luottamus on tärkeää, kun hoidetaan elämän tärkeimpiä päätöksiä. Olenkin siitä syystä usein suosituksen arvoinen.

 

Paikallistuntemusta ja konkretiaa kiinteistönvälityksestä

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2009 Oulussa ja lähialueella. Minulla on kokemusta niin ketjuista kuin yksityisistä kiinteistönvälitysyrityksistä. Näiden vuosien aikana olen kokenut alan hyvät ja huonot puolet ja lisäksi olen saanut samalla nähdä tämän alan huiman kehityksen.

Kun perustin Juujärvi LKV:n, halusin lähteä tekemään omannäköistä välittämistä omalla tyylilläni. Toimintamme perustuu tämän päivän työkaluihin – digitaalisuus on keskeistä kaikessa tekemisessä. Digitaalisuus on tehostanut ajankäyttöä, neuvotteluja sekä sopimusasioita.

Kiinteistönvälitysalan kehitys on mullistanut myös kohteiden esittelyn. Kun aluksi kuvattiin kamerapoppareilla ja asunnot olivat todella eletyn näköisessä kunnossa, tänä päivänä panostetaan kuvien laadukkuuteen. Lisäksi kohteissa käytetään usein ulkopuolista stailaajaa, joka ehostaa kodit myyntikuvakuntoon. Hän nostaa kuvausta varten esiin kodin parhaat puolet.

Olen oppinut tunnistamaan eri elämäntilanteissa olevien kodinetsijöiden tarpeet: millaisia asioita perheelliset arvostavat, mitä nuorelle asunnonetsijälle korostetaan, mitkä huomioin eläkeläisen kotikulmissa ja mitä asuntosijoittaja hakee. Kysymällä oikeat kysymykset ja kuuntelemalla vastaukset tarkkaan saan selville asiakkaitteni hiljaisemmatkin tarpeet. Olen huomannut, että asunnonhakija ei osaa aina pukea toiveitaan sanoiksi, mutta tässä hyvä kiinteistönvälittäjä osaa tulla apuun.

Keskiössä asiakas

Jos tekevät kiinteistönvälitystä vain raha mielessä, minulle keskiössä on asiakas. En kiellä, ettenkö ajattelisi myös toimeentuloa, mutta haluan myös olla läsnä. Annan jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisistä ja aitoa palvelua. Perehdyn kohteeseen niin ostajan kuin myyjänkin näkökulmasta. Olen visuaalinen ihminen ja rakastan sisustamista. Haluan tuoda esille kotien parhaimmat puolet, ja jos jokin koti kaipaa pientä piristystä, en pelkää kertoa sitä.

Osaava oululainen kiinteistönvälittäjä – Marjo Juujärvi, Juujärvi LKV

En vain päättänyt ryhtyä kiinteistönvälittäjäksi, vaan tämä on minulle elämää. Kun päätin perustaa oman yritykseni, tiesin, että voin antaa niin paljon enemmän yksityisenä ja ketjuihin kuulumattomana paikallisena toimijana ja tekijänä.

Miksi kannattaa valita Marjo?

  • Olen rautainen kiinteistönvälityksen ammattilainen ja osaaja.
  • Hoidan jokaisen kiinteistön välityksen laadukkaasti asiakas edellä.
  • Olen välittäjä, kuuntelija ja ymmärrän asiakkaan tarpeet.
  • Asiakkaani luottavat minuun, ja se näkyy siinä, että saan toimeksiantoni suurimmaksi osaksi juuri suositusten kautta.

Oletko myymässä kotiasi, hakemassa unelmien kotiasi tai etsit rakentamallesi kodille asukasta? Ota yhteyttä! Välittämisiin!

 

               

Juujärvi LKV | Marjo Juujärvi

Kutsu minut arviointikäynnille. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen.

Ota yhteyttä Marjoon tästä