Välittäjäsi Veijo Huuskonen - Juujärvi LKV

Jos mietit, kuka välittäjäsi Veijo Huuskonen on, minäpä kerron. Olen juuri oikea asunnonvälittäjä sinulle, jos etsit aitoa ja helposti lähestyttävää osaajaa, jolla on aina pilke silmäkulmassa ja iloinen rento ote myyntityöhön. Osaan tehdä kurjastakin tilanteesta hetken, jolloin pakostakin hymynkare pyrkii suupieleen. Olen asuntomarkkinoilla ollut noin yhdeksän vuotta, mutta myyntialalta itsestään minulla on jo 40 vuoden monipuolinen kokemus. En ole siis mikään untuvikko tai ensikertalainen. Teen asuntokauppaa Juujärvi LKV:llä vahvalla kokemuksella.

 

Myyntimies isolla M:llä

Myyntialalta saamani kokemus on antanut minulle kaupan päälle monipuolisen ihmistuntemuksen. Kun kättelen potentiaalista asiakastani ja tapaan hänet ensimmäisen kerran, osaan tarkalleen sanoa, millaisia asioita hän hakee. Tämä on auttanut minua hoitamaan onnistuneesti loppuun lukuisat asuntokaupat. Myyntineuvottelijan työssä korostuu nimenomaan asiakaslähtöisyys. Tästä minut on palkittu useammin kuin kerran.

Kiinteistönvälittäjän tärkein omaisuus ovat korvat

Jokaisella meistä on korvat, mutta niiden käyttöä tulee opetella, etenkin myyntityössä. Työssä ei kuunnella vain puhetta, vaan myös ilmeitä, eleitä ja muita toimia. Ymmärrän, milloin asiakkaalla on ostohousut jalassa ja milloin ollaan vain renkaita potkimassa. Se vaatii opettelua, ja myyntityöhistoriani on antanut minulle siihen arvokkaat avaimet. Lähden jokaiseen kohteeseen aina kauppa mielessä.

Juujärvi LKV tuntui omalta

Teimme Marjon kanssa samaan aikaan töitä Kiinteistömaailmalla. Kun kuulin, että Marjo laittoi oman liikkeen pystyyn, kiinnostuin. Olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Kun tilanne tuli kohdalle, tartuin siihen. En ole katunut ja koen tämän paikan omakseni. Arvokkainta täällä on juuri henki. Juujärvi LKV tarjoaa monipuolisen työympäristön sekä modernit työkalut hoitaa työ 100 %:sti.

Miksi kannattaa valita Veijo:

  • Olen myyntihenkinen, ahkera ja tehokas asuntomyyjä.
  • Minulla on pitkä kokemus myyntityöstä – 40 vuoden verran.
  • Myyntityössä minulle on kertynyt monipuolinen ihmistuntemus.
  • En unohda asiakasta, vaan aidosti kuuntelen asiakkaan tarpeet ja ymmärrän ne.
  • Motto: Jos ei huumorilla, ei sitten mitenkään.

 

Olipa suunnitelmissasi kodinvaihto, sijoitusasunnon osto tai myynti tai mikä tahansa asuntoasia, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

           

Kutsu minut arviointikäynnille. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen.

Kirjoita tähän koko nimesi
Kirjoita tähän sähköpostisi
Kirjoita tähän puhelinnumerosi
Valitse vaihtoehdoista yhteydenottosi aihe
Kirjoita tähän viestisi