Ostotoimeksianto - Juujärvi LKV

Oletko pohtinut, miksi kaikki myynnissä olevat asunnot eivät näy Etuovessa tai Oikotien palveluissa? Miksi himoamaltasi alueelta tulee niin vähän myyntiin asuntoja, vaikka tiedät, että asuntoja on alueella myynnissä runsaammin? Tämän selittävät ostotoimeksiannot. Mitä ostotoimeksiannot sitten ovat? Ovatko ne kalliimpia tapoja välittää asunto?

Juujärvi LKV tarjoaa asiakkailleen vaivattomamman mahdollisuuden uuden kodin ostoon. Se on Juujärvi VIP -ostotoimeksianto.

Kun valitset välitystavaksi ostotoimeksiannon, kiinteistönvälittäjämme hakevat Teille sopivan kodin valituilla hakukriteereillä (kodin tyyppi, kodin koko, sijainti, hinta, kodista löydyttävä elementti, esim. takka).

Kun sopiva asunto löytyy, hoidamme asuntokaupan neuvottelut sekä järjestelyt loppuun asti. Asunnon etsijän ei tarvitse näin juosta turhaan asuntoesittelyissä tai seurata suurennuslasin kanssa asuntoilmoituksia. Kiinteistönvälittäjäsi hoitaa kaiken tämän puolestasi. Yleensä hiljaisessa myynnissä olevat asunnot vaihtavat omistajaa juuri ostotoimeksiannon kautta.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää!

Ostotoimeksiannon hyvät puolet:

  • Haetaan asiakkaalle uusi koti asetetuilla kriteereillä.
  • Ei ostopakkoa, ei turhia kuluja.
  • Kun uusi asunto on löytynyt, voit aloittaa asuntosi myynnin.
  • Lopulliset kaupat tehdään, kun omasta kiinteistöstä on tehty kaupat.
  • Ostaja suorittaa palkkion  vasta kaupantekotilanteessa.
  • Muita kilpailevia ostavia asiakkaita asunnosta ei ole.

Ota yhteyttä suoraan välittäjiimme tai tule käymään toimistollamme!

Voimmeko auttaa sinua?

Kuka maksaa välityspalkkion?

Ostotoimeksiannossa asunnon myyjä ei maksa välityspalkkiota, vaan välityspalkkion maksaa ostaja. Usein suositulta asuinalueelta asunnot myydään juuri ostotoimeksiantojen kautta. Näin asunnon myyjät haluavat odottaa ennemmin ostotoimeksiantoasiakkaan löytymistä sekä näin myös välttyvät asunnon myynnistä aiheutuvilta kuluilta. Ostotoimeksianto on kuitenkin riskitön toimenpide, koska maksat vain tuloksesta. Jos asunto ei miellytä, sinulle ei myöskään synny kuluja.

 

Pitääkö oma asunto olla jo myytynä?

Ostotoimeksianto on stressitön vaihtoehto myös siksi, että muita asunnosta kilpailevia asiakkaita ei asunnosta ole. Tämä tarkoittaa myös sitä, että oman asunnon myynnin voi aloittaa sitten vasta, kun uusi koti on löytynyt.

 

Juujärvi VIP -ostotoimeksianto

Kun valitset ostotoimeksiannon, valitset myös vaivattoman keinon unelmien kodin löytymiselle. Voit asettaa selkeät ehdot tulevalle kodillesi ja jäädä odottelemaan tuloksia. Odotusaikana voit samalla valmistella nykyistä kotiasi hiljalleen myyntikuntoon.

Pitikö remonttia tehdä tai uusia joitain pintoja? Nyt voit keskittyä vain nykyisen kotisi ehostukseen, kun välittäjämme etsivät puolestasi sinulle unelmiesi kodin.

Ota yhteyttä!

 

Ostotoimeksiannon avulla ostat asunnon helposti ja hyvällä karmalla

Osta asunto parempaan hintaan

ASUNNON ETSINTÄ ON SINULLE HELPOMPAA

Ostotoimeksiannossa pääset käsiksi myyntikohteisiin ennen kuin ne tulevat virallisesti myyntiin ja ilman kilpailevia ostajia.

Haemme puolestasi hakukriteereihisi sopivan unelmiesi kodin.

KÄYTÖSSÄSI ON AHKERAT JA AMMATTITAITOISET VÄLITTÄJÄT

Juujärvi LKV:n tekijät ovat kokeneita välittäjiä, jotka ovat osoittaneet taitonsa ja varsinkin intohimonsa alaa kohtaan.

Kun valitset ahkeran ja osaavan välittäjän, varmistat onnistuneet kaupat.

USKOMME HYVÄÄN TEKEMISEEN

Asioiden hoitaminen mutkattomasti vaatii työtä ja ammattitaitoa. Meillä keskeisessä asemassa ovat asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Teemme välityksen niin kuin tekisimme sen itsellemme.

Ostotoimeksiannon avulla ostat asunnon helposti ja hyvällä karmalla

Millaisesta kodista sinä haaveilet?

Varaa tapaaminen tai kilauta meille

Ota meihin helposti yhteyttä tästä!